E-Mail администратора:

admin@board.uz.ua

Категория:  УСЛУГИ / СЕРВИСПрочее

Услуги  Дата: 09.06.2026  /  Истекает: 08.06.2028

Ритуальна магія Львів. Обряди на кохання. Гадання на майбутнє. Зняття нeгативу.

Ритуальна магія Львів. Обряди на кохання. Гадання на майбутнє. Зняття негативу.

Шукаєте сильного мага чи ворожилку для привороту, зняття порчі та передбачення майбутнього на Таро? Мене звати Вікторія. Багато років я допомагаю людям знаходити вихід із найскладніших життєвих ситуацій, повертати кохання та відкривати нові можливості. Якщо ви відчуваєте, що зайшли в глухий кут, зіткнулися зі зрадою або втратили удачу, я допоможу вам відновити баланс і отримати бажане. Кожну ситуацію я розбираю глибоко та індивідуально, підбираючи саме ті обряди, які дадуть максимальний результат.
Напрямки, в яких я працюю:

ЛЮБОВНА МАГІЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ВІДНОСИН:

-Потужні привороти за фотографією, на шлюб, ритуали білої та чорної магії, магія Вуду та чорне вінчання.
-Статеві та любовні прив'язки, наведення Єгільєта.
-Обряди на швидке заміжжя та повернення згаслої пристрасті в родині.
-Відвороти, повне усунення суперників та розрив небажаних зв'язків.
-Допомога парам будь-якої орієнтації. ДІАГНОСТИКА ДОЛІ ТА ПРОГНОЗИ

Регион: Львовская область
Стоимость: 1 USD (RUB EUR UAH)

Автор: Вікторія все объявления автора
+38-067-990-02-01

Ритуальна магія Львів. Обряди на кохання. Гадання на майбутнє. Зняття нeгативу.

Открыть страницу для печати  Открыть страницу для печати  (откроется в новом окне)

Разделы

Информация

Новости

Официальное открытие сайта

Сегодня состоялось официальное открытие нашего сайта

Всего объявлений: 20503
Сегодня добавили 1 объявление
Вчера - 18

PREMIUM / Важное

Терміново!!! 2-поверховий новозбудований будинок, р-н «Компотний», 3 сотки землі, (30000) тел. 06...

Терміново! 3-кімнатний будинок в р-ні вул. Джамбули, 70 кв. м., 6 соток землі, ширина участка 35 ...

Терміново! Будинок 1,5-рівневий, р-н "Червениця", цегла,200 м кв., житл. 112 м кв., є т...

Терміново! Продається домогосподарство 200 м кв. в Ужгородському р-ні Закарпатської обл., по трас...

Для комфортного доступа к этому сайту, в вашем браузере должен быть включен JavaScript